Columbia Icefield Skywalk

Stå på en glasbro 280 meter over Sunwapta Valley

Planlægger du at køre via Icefields Parkway, der løber tværs gennem Banff- og Jasper National Park, bør du sætte tid af til en af de største oplevelser på ruten, Columbia Icefield Skywalk. Det er en frygtindgydende- og fascinerende oplevelse at stå på glasplatformen - eller rettere en 400 meter lang buet gangbro i glas, hvor du går 280 meter over bunden af Sunwapta Valley. Her har du panoramaudsigter til skinnende gletsjere og sneklædte bjerge, så husk kameraet.

Inspiration

Oplevelsen starter i Columbia Icefields Discovery Center

Du skal stoppe ved besøgscenteret, Columbia Icefields Discovery Center, der er udgangspunktet for Columbia Icefield Skywalk. Det ligger lige over for Athabasca Glaicer, ca. en time syd for Jasper og to timers kørsel nord for Banff. Her kan du hente mange informationer om området, og det er her du starter turen til Columbia Icefield Skywalk. Det kan være en god ide at booke en tid på forhånd. Fra besøgscenteret skal du gå via en lang gangbro, før du når til glasplatformen. Det er en oplevelse for små og store - også hvis du er gangbesværet.

Selve Columbia Icefield Skywalk, der nærmest svæver fra en klippeside, er en vanvittig flot ingeniørbedrift. Bjergene og naturens nuancer var inspiration til gangbroens mange vinkler og rustne nuancer. Hele byggeriet har vundet flere internationale designpriser.

Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige Canada - Skab din egen historie