Hilton Birmingham Metropole

Dejligt 3 stjernet hotel med indendørs swimmingpool.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger på det nationale messecenters område og udgør således et godt udgangspunkt for at se de forskellige seværdigheder og turistattraktioner i nærheden såsom Showdome eller Teknikmuseet Think Tank. Fra hotellet er der desuden en herlig udsigt ud over Pendigo søen. Det kan varmt anbefales at foretage en dagsudflugt til Shakespeares fødeby Stratford-upon-Avon.

Hotellet blev renoveret og moderniseret i år 2000 og råder på sine 5 etager over i alt 794 værelser, heraf 26 suiter. Herudover er der også en loungebar, tre restauranter med ikke-ryger-afdeling og i alt 32 lokaler til konferencer og banketter (med plads til op til 2000 personer). Der er endvidere mulighed for at bestille roomservice døgnet rundt. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads, hvor der er over 700 pladser.

De stilfuldt indrettede værelser og suiter har eget badeværelse med hårtørrer samt strygebræt og strygejern, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Hertil kommer et klimaanlæg og en safeboks (mod betaling). Ved forespørgsel kan man desuden bestille handicapvenlige værelser eller to værelser med dør imellem.

Hotellet råder over en Living Well Health Club med indendørs swimmingpool, sauna og fitness-studie.

Bestil her