Travelodge Birmingham Central Broadway Pl

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Lounge

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel har en god beliggenhed for turister og forretningsrejsende i Birmingham. Til Bullring Shopping Centre er der omkring 1,5 km, og det samme gælder for såvel National Indoor Arena som kongrescenteret International Convention Centre. Herudover ligger hovedbanegården ca. 8 km fra hotellet.
Indretning
Dette hotel blev opført i 2006, rummer i alt 36 værelser og er et ideelt sted for rejsende på udkig efter storslået indkvartering tæt på byens største etablissementer og attraktioner. Der findes moderne faciliteter i ejendommen med masser af naturligt lys. Hotellet byder sine gæster velkommen i foyeren med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out samt elevator, restaurant og mod betaling trådløs internetadgang på hele hotellet. Ankommer gæsterne i bil, kan de efterlade køretøjet på parkeringspladsen.
Hotelværelse
Værelserne er indrettet med eget badeværelse med brusebad, og af yderligere behageligheder er der som standard satellit-tv, internetadgang, regulerbart klimaanlæg, strygejern, strygebræt og mulighed for at lave te og kaffe.
Kreditkort
American Express, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler på dette hotel.

Bestil her