Engelske pubber

Skål med de lokale

Har du længtes efter en iskold pint på en rigtig engelsk pub? Så er der masser af muligheder for at få stillet tørsten! Selv om antal pubber er faldet dramatisk de sidste 50 år, er der aldrig langt til den nærmeste pub.

Englænderne elsker deres traditionelle ales som serveres lunkne, men flere og flere går over til mere kendte pilsner-øl. Prøv også en lokalproduceret cider.

De engelske pubber er noget helt for sig selv. Du får serveret god stemning, store fadøl og, i mange tilfælde, også lækker mad. Et besøg på en pub er en vigtig seværdighed i England. Der er tusindvis at vælge imellem, så du skal bare lade din tørst og din sunde fornuft guide dig til en eller flere.

I London skal du vogte dig for turistpubberne, for dem er der mange af, og her får du ikke en autentisk oplevelse. Træk ned i sidegaderne og ud af det travle centrum. Så skulle du være rimelig sikker på at finde de rigtige pubber, hvor du kan skåle med de lokale.

The Old Ferry Boat Inn hævdes at være den ældste pub i England og har serveret alkohol siden år 560. I London hævdes Ye Olde Mitre i  bydelen Holborn fra 1546 at være den ældste.

Kort

Vis på kort

Oplev England- Skab din egen historie