Storbyferie i London

En storbyferie i London tager dig med storm

 

London er altid en storbyferie værd. Se det hele oven fra i pariserhjulet London Eye, nyd en eftermiddag blandt skattene i British Museum eller besøg det hyggelige kvarter Soho med et herligt leben og slut din storbyferie af med teater i West End. Glæd dig også til shopping i verdensklasse og de lækre restauranter i London. Book en sikker storbyferie succes her.

Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe med at finde den helt rigtige storbyferie til dig.

Se filmen
Storbyferie i London

Bestil online

Brug for hjælp til at skræddersy din storbyferie? Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe dig:

Kontakt os

Inspiration

Vis på kort

Seværdigheder

Pariserhjulet London Eye

Tag en tur i verdens største Londonerhjul med en højde på hele 135 meter og få en fantastisk udsigt over London. Den behagelige rundtur varer cirka en halv time og i klart vejr kan du se hele 40 kilometer ud over London. Glaskabinerne er monteret udvendigt på hjulet, hvilket sikrer dig det bedst mulige udsyn. London Eye, der blev opstillet i år 2000, giver dig i sandhed et nyt perspektiv på gode gamle London. Dette er et must for de fleste på ferie i London.

Royal National Hotel

Et af de mest populære hoteller blandt danskere i London er Royal National Hotel. Det er det største hotel i det centrale London og ligger i gåafstand til mange af de store attraktioner.

Kultur

British Museum og Great Court

På din storbyferie i London kan du fortabe dig i et af verdens største museer med skatte, der spænder fra egyptiske mumier til Wedgwood-porcelæn. Museets nyistandsatte læsesal har været brugt af personligheder som Karl Marx og Mahatma Gandhi. Ved årtusindeskiftet skabte arkitekten Norman Foster den flotte indendørsplads Great Court uden om læsesalen ved at overdække pladsen med et elegant glastag. På din storbyferie i London må du også besøge Tate Modern med vekslende udstillinger af nutidskunst.

Teateroplevelser på din ferie i London

London har i mange år været et kraftcenter for musik og teater. Og byen byder stadig på en teaterscene i verdensklasse. På din storbyferie i London kan du derfor vælge mellem alt fra intellektuelle kammerspil til løsslupne folkekomedier.

I Londons West End finder du de store glamourøse teatre som Theatre Royal Drury Lane og Theatre Royal Haymarket. Eller hvad med at se en Shakespearefortokning hos Royal Shakespeare Company, der er Englands nationale teaterkompagni.

Shopping

Shopping på din storbyferie i London

London er en indkøbsby uden lige, hvor du finder alt fra mægtige stormagasiner til små rebelske designerforretninger i sidegaderne.

Fem gode stormagasiner i London:

  • Harrods, London. Stort, klassisk stormagasin med lækker fødevareafdeling og specialafdelinger for stort set hvad som helst.
  • Harvey Nichols, London. Designertøj, indboartikler og mad i topkvalitet.
  • Selfridges, London. Spændende udvalg af modetøj. Eksklusivt.
  • Liberty, London. Shop silkestoffer, tørklæder og andre orientalske varer på din storbyferie i London.
  • Fortnum & Mason's, London. Fødevarer, klassisk mode og luksusvarer.

Kontakt