Havnebyen Boscastle

Opdag den usædvanligt smukke kystlinje

I det nordlige Cornwall ligger den lille havneby Boscastle, der er omgivet af græsklædte bakker og en vanvittig flot kyststrækning. Inden jernbanen kom til, var det en travl og blomstrende havn – i dag er byen et populært mål for rejsende fra hele verden. Byen og havnen er hyggelig, men det er den dramatiske kyststrækning, der er det helt store trækplaster.

Inspiration

Postkortværdige udsigtspunkter

Kystlinjen omkring Boscastle er helt usædvanlig. Penally Point og Willapark, som danner de imponerende hoveder på hver side af den lille havn, belønner jeres anstrengelser, med de flotteste udsigter og motiver til rejsealbummet. I kan følge vandrestierne fra byen langs den smalle kanal og fortsætte til både højre og venstre for havnekajen, og I kommer til de to udsigtspunkter.

I selve Boscastle finder I små gavebutikker med keramik og souvenir. Melder sulten sig, så er der også mindre cafeer og et par restauranter, hvor I fx kan nyde en klassisk afternoon tea med nybagte scones, clotted cream og jordbærsyltetøj, men pas på… det er vanedannende.

Tag på bådtur langs kysten

Har I god tid på jeres kør-selv-ferie i det sydvestlige England, kan I også vælge at tage på en bådtur fra Boscastle. Der er bådture langs den kuperede kyst og mulighed for længere fisketure fra den lille havn.

Kort

Vis på kort