Travelodge Manchester Central

Dette foto er fra Manchester

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Hotel faciliteter
  • Lounge

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger 650 m fra Salford banegård og 600 m fra Manchester Victoria banegård. Til Manchester Domkirke er der 250 m fra hotellet, til People's History Museum 500 m og til Piccadilly Gardens 1 km. Herudover er der ca. 15 minutters gang til Manchester Piccadilly banegård fra hotellet, mens der til Manchester-Ringway International (lufthavn) er omkring 17 km.
Indretning
Det familievenlige business-hotel har en morgenmadsrestaurant og en café/bar, der serverer morgenmad, aftensmad og drikkevarer. Dette klimatiserede city-hotel rummer i alt 181 værelser og tilbyder trådløs internetadgang, en butik og et mødelokale. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet såvel som en elevator. Herudover kan gæster i bil efterlade deres køretøj på hotellets parkeringsplads (mod betaling).
Hotelværelse
Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer såvel som en dobbeltseng. Hertil kommer også regulerbar radiator, satellit-tv, internetadgang og mulighed for at lave te og kaffe som standardindretning på værelserne.
Kreditkort
MasterCard, American Express og Visakort accepteres på hotellet.

Bestil her