Rejseforedrag: Kør-selv i Cornwall og Sydengland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Cornwall og Sydengland

Drømmer du om at opleve Cornwall og Sydenglands dramatiske klippekyster, charmerende småbyer og snorlige vinmarker? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sydengelske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Cornwall og Sydengland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Cornwall og Sydengland: Fra hvide kridtklinter og fredelige engdrag til typisk engelske landsbyer med smalle stræder og hyggelige tea-rooms, der lokker med hjemmebagte scones. Kom med østpå til grevskabet Kent med de ikoniske White Cliffs of Dover og oplev Lands End, Englands vestligste punkt, hvor det brusende Atlanterhav slår mod klipperne i det uendelige.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydengelske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydengland.

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
Cornwall og Sydengland - online rejseforedrag - marts 2021
White Cliffs of Dover - Sydengland

Foredragsholderen er Mette fra Aalborg

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.

Find mere inspiration til din rejse her