Rejseforedrag: Kør-selv i Cornwall og Sydengland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Cornwall og Sydengland

Drømmer du om at opleve Cornwall og Sydenglands dramatiske klippekyster, charmerende småbyer og snorlige vinmarker? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sydengelske.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Cornwall og Sydengland eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste af Cornwall og Sydengland: Fra hvide kridtklinter og fredelige engdrag til typisk engelske landsbyer med smalle stræder og hyggelige tea-rooms, der lokker med hjemmebagte scones. Kom med østpå til grevskabet Kent med de ikoniske White Cliffs of Dover og oplev Lands End, Englands vestligste punkt, hvor det brusende Atlanterhav slår mod klipperne i det uendelige.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydengelske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydengland.

Datoer og tilmelding

Foredragsholderen er Maria fra Vejle

Maria - rejsespecialist i Vejle - Jeg er bidt af rejsefeberen, og er altid i gang med at planlægge den næste tur. Drømmen om at have hele verden som min arbejdsplads blev opfyldt med rejsebranchen. Jeg fortrækker vandreture i skøn natur, at opleve de lokales dagligdag i små hyggelige byer og gerne i bil, hvor jeg selv kan bestemme ruten. Rejsefeberen startede med kør-selv-ferier ned igennem Europa, og det er stadig noget jeg ser frem til hvert år. Min kærlighed til Englands kultur fik mig til London for at bo og arbejde i en periode. Jeg kan derfor klart anbefale det sydlige England, hvor man virkelig kan mærke historien og drømme sig tilbage i tiden i de skønne, krogede byer.