Rejseforedrag: Kør-selv i Sydengland

Gratis foredrag om kør-selv i Sydengland

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad destinationen har at byde på, og om det er der din næste drømmeferie skal gå til.

Sydengland byder på det bedste af England med et smukt varieret landskab af bølgende bakker, imponerede hvide kridtklinter, dramatiske klippekyster og fredelige engdrag. Kun afbrudt af små typisk engelske landsbyer med smalle gader og stræder hvor hyggelige tea-rooms lokker med hjemmebagte scones, og hvor de mange små butikker flyder over med alverdens pudsigheder. Turen går fra Kent i det allerøstligste med de ikoniske White Cliffs of Dover og de overraskende mange vinmarker med snorlige række af velplejede vinstokke til Lands End, Englands vestligste punkt, hvor det brusende Atlanterhav slår mod klipperne i det uendelige.
Med et rejseforedrag om Sydenglands herligheder får du et indblik i det bedste af det sydengelske og et overblik over de mange oplevelser der venter på din skræddersyede kør-selv-ferie i Sydengland.

Datoer og tilmelding