Rejseforedrag: Kør-selv i Sydengland

Kom til gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie i Sydengland

Drømmer du om at opleve Sydenglands dramatiske klippekyster, charmerende småbyer og snorlige vinmarker? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i det sydengelske.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Sydengland har at byde på: Fra hvide kridtklinter og fredelige engdrag til typisk engelske landsbyer med smalle stræder og hyggelige tea-rooms, der lokker med hjemmebagte scones. Kom med østpå til grevskabet Kent med de ikoniske White Cliffs of Dover og oplev Lands End, Englands vestligste punkt, hvor det brusende Atlanterhav slår mod klipperne i det uendelige.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Sydengland, endnu ikke har bestilt din rejse eller mangler inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige sydengelske oplevelser. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie i Sydengland.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her