Tintagel Castle

Gå i kong Arthurs fodspor over den spektakulære gangbro, der forbinder fastlandet med klippeøen og borgen

Tintagel Castle er en fortryllende ruin på en dramatisk klippetop langs Englands kyst i Cornwall. For at nå denne ikoniske borg, skal du krydse den spektakulære Tintagel Castle-bro, som forbinder fastlandet med klippeøen, hvor slottet ligger. Men det er kun nogle få ruiner der står tilbage af selve slottet, så du skal ikke forvente at se et smukt slot, men for at se den smukke og storslåede Atlanterhavskyst.

Det største tilløbsstykke for mange er gangbroen, der blev åbnet i 2019. Det er en imponerende konstruktion, der svæver over klippens kløfter og giver en enestående adgang til borgen. Denne arkitektoniske bedrift, lavet af træ og stål giver dig og andre besøgende mulighed for at træde i kong Arthurs fodspor på en særlig måde.

Ved at krydse Tintagel Castle-broen kan du ikke kun opleve den betagende udsigt over havet og klipperne, men også fordybe dig i historien og myterne om dette legendariske sted, der knytter sig til Kong Arthur og dets rige fortid. Besøget på Tintagel Castle og selve, broen bliver med garanti et godt minde fra din kør-selv-ferie i England.

OBS: Under perioder med rigtig dårligt vejr og kraftig vind er Tintagel Castle nogle gange nødt til at lukke, så tjek deres hjemmeside for at være sikker.

Tintagel Castle ligger ca. en halv times kørsel nord for den lille kystby Port Isaac, der er kendt fra den britiske komedieserie; Doc Martin.

Kort

Vis på kort