Auberge du Lac, Saint-Marcel, Rhône

Spektakulær udsigt

Mindre end en times kørsel fra Lyon ligger Auberge du Lac med charmerende okkergule facade og sin spektakulære udsigt over søen Ternay og Massif du Pilat. Måske er Auberge du Lac inspireret af en lidenskabelig blomsterhandler, for hotellet er faktisk en enorm buket, hvor hvert soveværelse er dekoreret med et udsøgt blomster-tema. Her er lyst og luftigt, og hver væg og hvert sæt gardiner er en eksplosion af spændende farver. 

Fra 795 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

I hjertet af ardeche

Auberge du Lac er ikke bare velegnet til en enkelt overnatning og et enkelt måltid, men lokker faktiske et et lidt længere ophold. Og med en ideel beliggenhed mellem sø og bjerge i udkanten af Parc Regional du Pilat kan I slappe af og nyde den varme og indbydende atmosfære. Auberge du Lac er et charmerende hotel med tolv soveværelser, nogle med en udsigt over søen og omgivet af natur, mindre end en times kørsel fra Lyon, i hjertet af Ardeche og i nær Côte du Rhone's skønne vinmarker.

Den næsten panoramiske spisestue og terrassen skaber den perfekte illusion om at svæve over søen. Restaurantens moderne farver harmonerer med det kulinariske repertoire, der inviteterer til at opdage sæsonbetonet fransk køkken og dets regionale variationer med en delikat balance mellem lokal karakter og kreativitet.

Hvert værelse er kærligt dekoreret med et blomster-tema og alle har moderne faciliteter som fladskærms-satellit-tv, gratis trådløs internet, king- eller queensize-senge og et badeværelse. Varme fra solpaneler sørger for det varme vand og en varmepumpe reducerede hotellets energibehov. 

 

Galleri

Kort

Vis på kort