Château de Jallanges, Vouvray, Loire

Skønt slotshotel i Loire-dalen

Château de Jallanges, Vouvray nær Tours

På Château de Jallanges kan I nyde et ophold i et ægte historisk monument i hjertet af Loire-dalen i byen Vouvray. Bygningen, der blev bygget i 1465 af kong Louis XI, har udsigt over en smuk have i fransk stil og et fredet kapel. Her vil i opleve stilfulde værelser med raffineret komfort og en skøn udsigt over renæssanceparken med tre hundrede år gamle cedertræer.

Fra 967 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Samtlige værelser på Château de Jallanges er stilguldt indrettede med raffineret komfort og naturligvis alle moderne faciliteter, og har desuden udsigt over haven og de gamle cedertræer. Et Castle Classic-dobbeltværelse på ca. 43 kvm har fx badeværelse med badekar, hårtørrer og toiletartikler, trådløst internet, te- og kaffefaciliteter, minibar, skrivebord mm. Og til fritiden har hotellet bordtennis og udendørs swimmingpool

Der serveres dagligt morgenbuffet på Chateau de Jalenges, og om aftenen kan I nyde en drink i baren eller på terrassen. Restauranten byder på et regionalt traditionsrigt og moderne køkken, der ofte kombineres ved bordet. Slottet har også en butik, der sælger lokale produkter såsom vin og marmelade. her finder I 49 slags  hjemmelavede syltetøj, 22 slags vineddike krydret med urter fra køkkenhaven, vine og andre regionale produkter. Nok til at fylde bagagerummet.

Vouvray er et berømt vinområde ved Loire floden. Her dyrker man druen Chenin Blanc på meget kalkrig jord, som giver en vin med rig aroma og en del syre. Vinen lagres ofte i kældre udgravet i kalken. De bedste Vouvray-vine hører til blandt Frankrigs største vine.

Kort

Vis på kort