Château de Montgeoffroy

Tag tilbage i tiden og besøg Château de MontgeoffroY

Fra opførelsen i 1772 og frem til i dag har Château de Montgeoffroy været i hænderne på familien de Contades, som har formået at bevare ægtheden af dette enestående bygningsværk gennem årene, og to tårne fra det 16. århundrede står stadig på stedet. Disse tårne tilhørte et tidligere slot, som stod på samme grund som Château de Montgeoffroy. Tårnene er smukt integreret i konstruktionen og bringer dynamik og kurver til bygningens strenge arkitektoniske stil.

Marquis de Contades åbnede sine døre for besøgende fra hele verden i det 18. århundrede. Især interiøret fascinerer de mange gæster, og møblerne i slottet stammer fra fra de oprindelige beboere på stedet. Det er fantastiske møbler, der afslører rigdommen fra tiden, hvor Louis XV og Louis XVI regerede landet. Kendte skabsmagere som Gourdin, Roussel og Blanchard har også leveret forskelligt inventar til slottet, og i anden halvdel af det 20. århundrede begyndte det prestigefyldte firma Braquenié renoveringen af slottets tekstiler og restaurerede dem til deres tidligere pragt.

Parken omkring Château de Montgeoffroy skal du også unde dig selv at besøge. Parken er meget stor og føles enorm. Dette indtryk forstærkes af manglen på træer foran bygningen. Pladsen er perfekt til picnic på solskinsdage og er et godt sted for lange gåture.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort