Château de Saulon, Saulon la Rue, Bourgogne

Et château tæt på Dijon

Château de Saulon, Saulon la Rue, Bourgogne

Château de Saulon ligger kun 10 km syd for Dijon med vinmarker som nærmeste naboer i Saulon-la-Rue, en lille landsby mellem Beaune og Dijon. Herfra er der kun en kort distance til Route des Grands Crus de Bourgogne, der passerer mellem Côte de Nuit og Côte de Beaune og strækker sig over 60 kilometer mellem Dijon og Santenay. Her vil I møde de prestigefyldte vinproducerende landsbyer som Gevrey-Chambertin, Nuit Saint-Georges, Vosne-Romanée og Pommard.

Château blev bygget i det 17. århundrede og fuldstændig renoveret i det 19. århundrede. I nyere tid har Châteauet gennemgået en metamorfose i 2018 under ledelse af den parisiske interiørdesigner Rinck. Det arkitektoniske og dekorative koncept er gennemtænkt som en helhed med såvel bygninger som haven. Châteauet huser 24 værelser med en uforstyrret udsigt over parken og floden, der løber gennem området.

Domænet dækker ud over Châteauet flere bygninger som fx de to tidligere stalde, der ligger på hver side af hovedgården, og i dag huser en restaurant og en række suiter. Den nærliggende pavillon indeholder en suite og to luksus-soveværelser, mens orangeriet, en smuk bygning fra 2018, anvendes til bryllupper og seminarer.

Endvidere har châteauet swimmingpool, tennisbaner og en fiskesø.

Fra 413 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Farm to Table restaurant

Under hvælvingerne i restauranten Deux Rivières kan I nyde et lokalt inspireret måltid baseret på de lokale produkter, som årstiden tilbyder. Grøntsagshaverne på châteauet spiller en vigtig rolle i restaurantens udbud. De forsyner køkkenet med friske og økologiske grøntsager, frugter samt aromatiske urter fra sine syv hektar.

 

Galleri

Kort

Vis på kort