Château de Sully, Bayeux, Normandiet

Diskret luksus

Châteaux de Sully, Sully, Bayeux (Normandiet)

Châteaux de Sully ligger mellem Bayeux og de berømte landgangsstrande i Normandiet. Det pragtfulde slot fra det 18. århundrede, omgivet af tre hektaer park, tilbyder et regionalt køkken og et elegant interiør. Værelserne er fordelt mellem slottet og palæet.

Gemt væk i den skønne park er et dueslag fra 1500-tallet, et lille kapel og den skønne swimmingpool. Gæsterne kan også nyde en fitness-suite med sauna og boblebad eller hygge sig på tennisbanen og ved billardbordet.

Fra 795 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lækker gastronomi

Château de Sully byder på den perfekte blanding af tradition og dristig elegance, kun 5 minutter fra centrum af Bayeux og 10 minutter fra havet og Omaha Beach. Her tager hvert værelse jer med på en opdagelsesrejse, og i den lækre Michelin-restaurant venter enestående gourmet-oplevelser. 

Slottet tilbyder rummelige og lyse værelser og suiter med karakter og med udsigt over parken eller det omkringliggende landskab. Værelserne varierer i størrelse og indretning og forskellig størrelse senge og har alle fladskærms-tv, gratis trådløst internet, gratis minibar og Nespresso kaffemaskine, safe, badeværelse med hårtørrer, badekåbe og slippers.

Château de Sully har en et-stjernet Michelin-restaurant, hvor kokken servere opfindsomme retter i hotellets to spisestuer. Det sofistikerede design skaber en varm, moderne ramme og en behagelig atmosfære, og fra verandaen har I udsigt over den engelske landhave og dens mange gamle rosenbuske cementerer forbindelsen mellem naturen og slottet.

Og fra det blå vand i den opvarmede pool under glasstaget har I udsigt til den lille køkkenhave ligesom I fra jacuzziens boblende vand har vidtrækkende udsigt over grunden og det omgivende landskabet. Spaen er kun til voksne, så her kan I oplade batterierne i fredelige omgivelser og slappe af i loungen eller i poolrummet.

 

Galleri

Kort

Vis på kort