Château des ducs de Bretagne

Bliv klogere på historien i Nantes

Lad dig tryllebinde af fem århundreders historie. Dette bretonske monument er det sidste slot ved bredden af Loire, før du rammer havet i vest. Dets vidunderlige bygninger fra det 15. og 17. århundrede tager dig med på en magisk rejse gennem Bretagnes historie.

Opførelsen blev påbegyndt af François II, den sidste hertug af Bretagne, og færdiggjort af hans datter, Anne de Bretagne, som to gange var dronning af Frankrig. Inde i hertugpaladset er der et historiske museum. De 850 udstillinger og de mange interaktive elementer indbyder til fordybelse i Nantes’ ekstraordinære historie. Her fortælles om Nantes og byens historiske betydning, fra byens handel med de franske kolonier og slavehandelen fra det 17. århundrede, udstedelsen af Nantes-ediktet til samtidshistorien. Som afslutning på dit besøg skal du forkæle dig selv et måltid i restauranten, som er placeret i tårnet kendt som Vieux Donjon (det gamle hus).

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort