Byen Saumur

Besøg perlen af Anjou

Beliggende i hjertet af Anjou-vinmarkerne, ligger den middelalderlige by Saumur, som har fået tilnavnet ”Perlen af Anjou”. Byen er ligger et meget naturskønt sted og har med byens vartegn, Château de Saumur, forbløffet talrige turister og besøgende hvert år. Det storslåede slot har med sine tårne en fantastisk udsigt over Loire-dalen og den gamle by, der strækker sig langs den vilde flod.

Nedenfor slottet ligger Saumurs historiske centrum, som er det perfekte sted for en spadseretur, hvor du kan slentre gennem de smalle gader kantet af gamle huse. Husk at komme omkring Saint-Pierre-pladsen, hvor der er gamle bindingsværkshuse og en flot kirke med flotte gobeliner.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort