De kunstige strande 'Paris Plages'

På strandtur i storbyen

Strandliv er næppe det, du umiddelbart forbinder med din sommerferie i Paris, men hvert år i fra den 21. juli og 4 uger frem åbner hele 3 kunstige og gratis strandområder i Paris, hvor du kan nyde en strandudflugt komplet med sandstrande, parasoller, lænestole og isbutikker. Nyd et afslappende øjeblik med en bog i én af kæmpeliggestolene, mens poderne bygger sandslotte. Ved alle 3 strande ligger en flydende swimmingpool, så du er fri for at dyppe tæerne i Seinens beskidte vand.

  • Strand 1 fra Louvre til Pont de Sully: Den kunstige strand fra Louvre til Pont de Sully var den første kunstige strand i Paris (åbnede 2002). Stranden, der bliver skabt af 2000 ton sand og nogle palmer, løber hele 3 km langs Seinen i det indre Paris.
  • Strand 2 ved pladsen foran Hotel de Ville: Stranden foran Hotel de Ville (Rådhuset) i 4. arrondissement lægger sand til både gratis koncerter og sportsaktiviteter.
  • Strand 3 ved Bassin de la Villette: Stranden fra 2007 er den nyeste strand i Paris. Her kan du boltre dig med robåde, kajakker, vandcykler, restauranter og boulesbaner.

Kort

Vis på kort