Storbyferie i Paris

Kom højt til vejrs i Byernes By

Paris serverer alle ingredienser til en dejlig storbyferie. Tag en slentretur langs med Seinen eller oplev det romantiske Montmartre med caféer og cabaret. En forlænget weekend er nok til at komme tæt på Paris. Her kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i byen.

Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe med at finde den helt rigtige storbyferie til dig.

Se filmen
Storbyferie i Paris
Rejser til Paris

Bestil online

Brug for hjælp til at skræddersy din storbyferie? Kontakt vores rejsespecialister som kan hjælpe dig:

Kontakt os

Inspiration

Vis på kort

Seværdigheder

Kom højt til vejrs i Eiffeltårnet

Oplev Paris i fugleperspektiv fra Eiffeltårnet, der blev opført til verdensudstillingen i 1889 og længe var verdens højeste bygningsværk. Når du træder ud på platformen i små 300 meters højde, giver det et vidunderligt sug i maven og udsigten over Paris og alle arrondissementerne er et syn, som du helt sikkert aldrig glemmer. Besøg Eiffeltårnet tidligt på dagen, hvor luften over byen er klarest eller ved skumringstid, når byen lyser under dine fødder.

Notre Dame - Gotisk mesterværk i Paris

OBS: I april 2019 brændte dele af Notre-Dame, og det vurderes at det vil tage mange år at genopbygge. Det er derfor uvist, i hvilket omfang det er muligt at besøge og opleve kirken. Besøg kirkens hjemmeside for mere information

Hvis du tager på storbyferie til Paris for første gang i dit liv, så husk at besøge den majestætiske Notre Dame katedral, der ligger på øen Île de la Cité i hjertet af Paris.

Her kan du udforske en af de smukkeste gotiske katedraler i Frankrig komplet med dramatiske tårne, spir og mosaikvinduer. Inde i katedralen kan du også være heldig at overvære en messe i det dunkle lys.

Husk også at bestige tårnene via vindeltrappens 387 trin, der fører dig op til en vidunderlig udsigt over Paris. Som opvarmning til besøget i Notre Dame kan du evt. hyggelæse Victor Hugos romanklassisker ”Klokkeren fra Notre fra Dame” (1831) om den pukkelryggede Quasimodo.

Luxembourghavens rolige puls

Hvis dine fødder bliver ømme af de spændende udflugter på din storbyferie i Paris, så stop ind i Luxembourghaven og tilbring et par timer på en bænk med en sandwich og en sodavand. Imens betragter du pariserne, der hygger sig med et spil skak, en joggingtur eller en god bog.

Luxembourghaven er et charmerende åndehul i Paris. Slap af blandt de mange blomster og skulpturer. Om sommeren kan du leje små træbåde og sejle dem rundt i vandbassinnet foran slottet.

7 seværdigheder i Paris

 

  • Bibliothèque Nationale de France, Paris Bibliotekets fire tårne af glas og stål står oprejst omkring en nedsænket have på pladsen i midten. Arkitektur der rykker.
  • Musée national Picasso, Paris. Følg den spanske malers udvikling inden for bl.a. kubisme og surrealisme på nærmeste hold. Et must for alle, der elsker kunst. Picasso var bosat i Paris over flere omgange.
  • Musee du Parfum, Paris. Tag på opdagelse i parfumens 5000 år lange historie på din storbyferie i Paris.
  • Maison du Balzac, Paris. Udstilling om forfatteren Honoré Balzac, der skrev Den menneskelige komedie i netop dette hus.
  • Stade de France, Paris. Fodboldtosset? Besøg det fodboldstadium, hvor Frankrig blev verdensmestre i 1998.
  • Musee de la Magie, Paris. Velkommen til en verden af optiske illusioner, magi før og nu, robotter og interaktiv underholdning for børn i alle aldre.
  • Rodin Museum, et af de absolut smukkeste palæer i Paris, der er indrettet til Rodin Museum.

Kultur

Mona Lisa smiler på Louvre i Paris

Louvre museet er et kæmpemæssigt kunstmuseum, der begejstrer kunstelskere fra det meste af verden. Du kan fortabe dig i dagevis herinde blandt de 35.000 kunstgenstande, så udvælg det, du vil se og gem resten til din næste storbyferie i Paris.

Selve museumsbygningen er en oplevelse i sig selv. Indgangspartiet med glaspyramiderne forener vellykket fortid og nutid. Inden for kan du fx nyde malerisamlingen med Leonardo da Vincis Mona Lisa og de store skulptursamlinger med de antikke græske statuer Venus fra Milo og Nike fra Samothrake.

Musée d'Orsay - Moderne kunst i nedlagt banegård i Paris

Går du over Pont Royal broen fra Louvre museet til Musée d’Orsay foretager du samtidig en rejse fra den klassiske til den moderne kunst. Musée d’Orsay, der ligger i en nedlagt banegård i Paris, huser nemlig verdens vigtigste impressionistiske og post-impressionistiske malerisamling.

I de lyse og luftige udstillingslokaler kan du således fortabe dig i et overflødighedshorn af Degas, Monet, Gaugin, van Gogh, Delacroix og Manet.

Vær i øvrigt opmærksom på, at din billet til Musée d’Orsay gælder hele dagen, så du kan komme og gå som du vil. Og det kan du nok få glæde af. Musée d’Orsay er nemlig et højdepunkt for alle kunstinteresserede på rejse til Paris.

Shopping

Tag på shopping på din storbyferie i Paris

Trendy modetøj, antikviteter, bøger, kosmetik og plakater. På din storbyferie i Paris har du alle muligheder for at shoppe igennem. Gør et fund på et marked eller besøg et af de mange stormagasiner:

  • Galeries Lafayettes er måske det mest berømte og spektakulære stormagasin i Paris. Træd ind i en verden af designertøj fra fx Armani, Chanel og John Galliano.
  • Printemps Haussmann - det traditionsrige stormagasin tilbyder en overflod af skønhedsartikler og -accessories i Paris. Alt i kosmetik.
  • Tati er for dig, der er ligeglad med mærkevarerne og bare vil shoppe tøj og sko til billige penge på din storbyferie i Paris. Meget billige penge!

Kontakt