Rejser til Paris' omegn

Tæt på Paris finder du forlystelsesparker og mægtige slotte

I Paris’ omegn finder du mange oplevelser, som sagtens måler sig med attraktionerne inde i selve byen. De fleste er perfekte til en dagsudflugt eller et regulært ferieophold over flere dage. Uanset om du bor på en af vores feriesteder i Paris’ omegn eller inde i selve Paris er der masser at opleve og se. Besøg fx Solkongens imponerende slot i Versailles, renæssanceslottet Château de Fontainebleau og forlystelseparken Disneyland® Resort Paris. Eller hvad med et storladent fransk slotsophold på Château de Montvillargenne?

Rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Versailles sydvest for Paris

Versailles-slottet ligger 21 km sydvest for Paris. Inde fra Paris kan du tage toget herud på en god halv time. Versailles er Frankrigs største og mest kendte slot. Her i de mægtige og tungt udsmykkede sale boede den enevældige Solkonge Louis d. 14 med hele sit enorme hof.

Senere flyttede Louis d. 16 og Marie-Antoinette ind på Versailles, indtil de under den franske revolution (1789) blev stormet af pøblen fra Paris og fik hovederne kappet af. I slottets enorme park finder du bl.a. Grand Trianon og Petit Trianon, to mindre slotte, som Solkongen lod bygge for at for at få lidt fred fra al postyret på hovedslottet.

 

Disneyland® Paris - øst for Paris

Disneyland® Paris ligger små 30 km øst for Paris. Inde fra Paris kan du tage toget herud på 40 minutter. I Disneyland® Paris bliver alle drømme opfyldt som ved et trylleslag. Glæd dig til fantastiske forlystelser og shows i verdensklasse. Dejlige hoteller og ikke mindst den verdensberømt Disney-gæstfrihed overalt. Træd ind i en vidunderlig verden fuld af latter og lykke, flyvende tæpper, rundrejser og så mange lyslevende Disney-figurer, at du ikke tror dine egne øjne.

 

Fontainebleau sydøst for Paris

Byen Fontainebleau ligger 67 km sydøst for Paris. Inde fra Paris kan du tage toget herud på ca. en time og besøge byens helt fantastiske renæssanceslot Château de Fontainebleau, der igennem tiderne har huset en sand perlerække af franske konger. I dag kan du fortabe dig i det enorme slot, som er udsmykket og indrettet efter alle kunstens regler. Byen Fontainebleau byder på gode restauranter og ligger omgivet af den smukke skov Forêt de Fontainebleau, som også er en udflugt værd.

 

Bourgogne - Frankrigs hjerte

Kun 140 km fra Paris og 20 km fra den lille historiske by Auxerre, kommer du til et område, der bestemt er kendt for de skønne Bourgognevine, men rummer meget mere. Landskabet du kommer gennem er domineret af vinmarker, historiske mindesmærker og enestående arkitektur.

 

Bon vivant i Byernes By Paris

Paris serverer alle ingredienser til en superdejlig rejse. Rejser du fx til Paris på en forlænget weekend, kan du sagtens nå at komme tæt på Byernes By. Tag en slentretur langs med Seinen eller oplev det romantiske Montmartre med caféer og cabaret. Paris er et charmerende bekendtskab uanset længden af din rejse. Oplev også Champs-Elysées, Eiffeltårnet, Sacre Coeur, Nôtre-Dame, Triumfbuen.

Paris er byen, du aldrig bliver færdig med! Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser.

Kontakt