Domaine des Roches, Briare, Loire

Ved Loire-floden nær Sancerre

Domaine des Roches, Briare (ved Loire-floden)

Hotel Domaine des Roches, en bygning fra det 19. århundrede, ligger ca. halvanden times kørsel syd for Paris, ved grænserne til Berry, i hjertet af en 10 hektar stor park. Hotellet er fremragende restaureret og byder sine gæster velkommen med store værelser holdt i bløde farver. Hotellet tilbyder desuden en restaurant, en bistro og til fritiden en tennisbane, nden smukke natur med de fritgående hjorte samt afslapning i spaen eller i den opvarmede swimmingpool.

 

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Værelserne på Domain des Roches er forskellige i størrelse og indretning, men fx et superior dobbeltværelse er ca. 25 kvm beliggende i stuen eller på første etage med king-size dobbeltseng, klimaanlæg, fladskærms-tv, gratis wifi, opholdsstue og skrivebord, badeværelse med hårtørrer og badekåber, separat toilet samt pengeskab.

I kan bestille kontinental morgenmaad på Domain des Roches, og i den elegante restaurant kan I nyde lækre gourmetretter, som om sommeren kan nydes ude på den dejlige terrasse. Hotellet har også petanqueområde, cykeludlejning og legeplads.

Den imponerende seværdighed Briare Aqueduct, er fører Canal latéral à la Loire over Loire-floden på vej mod Seinen, ligger kukn ca. 25 min. gang fra hotellet. Akvædukten erstattede en flodpassage, der var særdeles farlig ved højvande. Mellem 1896 og 2003 var Briare Aqueduct den længste sejlbare akvædukt i verden indtil åbningen af Kanalbrücke Magdeburg i Tyskland. 

Kort

Vis på kort