Grand Hôtel du Midi, Montpellier

I hjertet af Occitanie

Grand Hôtel du Midi, Montpellier

Grand Hotel du Midi i Montpellier ligger på den berømte Place de la Comédie overfor Operahuset og det ikoniske springvand Fontaine des Trois Grâces, den perfekte beliggenhed for at udforske byens historiske centrum og det ultra-moderne Antigone-distrikt. Hotellet er indrettet i en elegant bygning i Haussmann-stil og er det eneste hotel i Montpellier, hvorfra I kan nyde udsigten over Place de la Comédie.

Hotellet blev bygget af Carlier-familien i 1890 og renoveret af Julie Gauthron i 2015 og de 44 luksuriøse værelser byder på en fusion af varm og indbydende indretning og avanceret moderne teknologi og giver den perfekte ramme om hvile og afslapning. 

Fra 565 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Grand Hotel du Midi blev renoveret i 2015 og de 44 moderne værelser tilbyder en dejlig atmosfære, hvor I kan slappe af. De er opdelt i flere ;forskellige kategorier, alle forskellige i størrelse, beliggenhed og indretning. Møblerne med sine buede linjer og flydende bevægelse og de udskårne silhuetter af dansere i træbordene, en hilsen til logoet på Grand Hôtel du Midi, er alle henvisninger til dans, en del af Montpelliers grundlæggende kulturelle identitet.

I hotellets nyåbnede bar "Les Loges” på Place de la Comédie, kan I tage en cocktail, nyde morgenmaden, slappe af med en kop kaffe eller nyde en let osteanretning og et glas vin.

Montpellier og Grand Hôtel du Midi er perfekt for oplevelser i den, for de fleste, ukendte region Occitanie i Sydfrankrig. Her kan I opleve alt fra imponerende og mere end to tusinde år gamle romerske bygningsværker, over eventyrlige og næsten ubegribeligt store kanaler til dybe, mystiske grotter, drømmeagtige landsbyer, olivenmøller, vingårde og royale slotte.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud