Hannong Hotel & Wine Bar, Strasbourg

I centrum af Strasbourg

Hannong Hotel & Wine Bar, Strasbourg, Alsace

Hôtel Hannong er ideelt beliggende i hjertet af Strasbourg og kombinerer kunstnerisk design med en blanding af forskellige stilarter, herunder en majestætisk trætrappe med brede reposer, værelserne med originale parketgulve renoveret i moderne stil, en "1930'ers" lounge og intime, moderne terrasser.

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Sommeraften er på tagterrassen

Hotellets Clubværelser er større end vores standardværelser og har et areal på ca. 20 kvm, og har en stærk personlighed, der skaber et mest fantastiske sted at vågne op i. Værelserne er indrettede med designermøbler, lounge område, kaffe/te bakke, tv mm

Dagen starter i den hyggelige restaurant hvor morgenbuffeten står parat. Hotel Hannong har omhyggeligt udvalgt autentiske, men sunde og velsmagende alsaciske produkter, frisk fra regionen bedste producenter. På menuen er varme drikke, traditionelt brød og bagværk, Kougelhopf, yoghurt og gårdoste, fin charcuteri fra Alsace, frugtsaft, regionalt syltetøj og honning, røræg, pølser og bacon, frisk frugt mm.

Efter en langs dags sightseeing kan I slappe af i Black & Winenyrestaurerede tagterrasse, den første af sin slags i Strasbourg, og nyde et godt glas vin eller en af husets elegante cocktails. Naturligvis serveret med et smil.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Alsace og det nordøstlige Frankrig

Oplevelser i Alsace og det nordøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud