Hostellerie Bérard & Spa, La Cadiére-d'Azur, Provence

Det ægte Provence

Hostellerie Bérard, La Cadière-D'Azur (nær Marseilles)

La Cadière-d'Azur er en fin landsby med typiske provencalske huse, hvor mesterkokkene René og Jean-François Bérard modtager deres kunder til en gourmet-oplevelse i fortryllende omgivelse med udsigt over Bandol-vingården. Værelserne, der ligger rundt om en enorm terrasse og en swimmingpool, er alle smagfuldt indrettede i lokale farvenuancer. Værtsfolkene klassificerer selv Hostellerie Bérard som et fire-stjernet Boutiquehotel.

Hostellerie Bérard & Spa byder gæsterne velkommen i idylliske omgivelser i hjertet af Provence, og man er stolte af at tilbyde exceptionel gæstfrihed samt nogle lækkerier fra den smukke Provencanlske livsstil, der også afspejler sig i hotellets charmerende værelser og suiter, den smukke swimmingpool og den excellente Michelin-restaurant.

Fra 865 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Michelin Gastronomi og velvære

Hostellerie Bérard er ikke kun en enkelt bygning, men en klynge af bygninger, bl.a. "Bastide des Saveurs", med de smukke blå skodder, "Pavillon des Peintres" (kunstnerpavillon), det 11. århundredes "Couvent "(gammelt kloster) og" Les Remparts "(forsvarsværk). Tilsammen er der 33 karakterfulde værelser og suiter (inklusive tre værelser i den smukke "Bastide des Saveurs" tre km fra landsbyen). Hvert værelse har sin egen meget forskellige, men lige så bedårende personlighed og er dekoreret i sydens farver olivengrønt, middelhavsblåt og kirsebærrødt

"Gourmet Restaurant Jean-Francois Bérard" serverer elegante og smagfulde retter fra det lækre middelhavskøkken og blander traditionel og moderne kogekunst til perfektion og i overensstemmelse med årstiderne. Og så kan man prale af en Michelin-stjerne.

"Le Bistrot de Jef" restaurant er indrettet under et smuk glastag, så I rigtig kan nyde den azurblå himmel, og lokker med et gourmet-bistromåltid i en afslappet og venlig atmosfære. Provence har naturligvis også sin plads her, og I vil elske de herlige lokalt inspirerede retter og ikke mindst den storslåede udsigt over det omkringliggende landskab.

Bérard AromaSpa tilbyder den ultimative afslapnings- og velværeoplevelse, hvor vand er kilden til glæde, harmoni og foryngelse. Hotellets Spa tilbyder omhyggeligt skræddersyede behandlinger tilpasset jeres særlige ønsker og præferencer.

Galleri

Kort

Vis på kort