Hôtel à la Cour d'Alsace, Obernai, Alsace

En skjult perle

Hôtel à la Cour d'Alsace, Obernai (Alsace)

Hotellet ligger ved den gamle vold i centrum af Obernai, for enden af en smal gade med en brostensbelagt gårdsplads i det, der engang var Barons de Gail's imponerende hjem. Og historien ses tydeligt ved de synlige bjælker, bindingsværket og kunstværkerne, der tilsammen danner rammen om et enestående ophold.

Værelserne og fællesområderne er delt mellem ti byhuse, bygget omkring to skyggefulde gårdspladser, der danner deres eget mini-kvarter ved siden af volden.Til middag kan I vælge mellem gourmetrestauranten "Le Jardin des Remparts" og den charmerende traditionelle winstub "Caveau de Gail".

Fra 735 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Traditionsrige Alsace

Når i træder ind i gourmetrestauranten "Le Jardin des Remparts", vil I straks møde den klassiske, men alligevel hyggelige fornemmelse af det perfekte sted til at nyde de lækre retter. I sidder i behagelige stole foran et smukt dækket bord, omgivet af træværk i varme nuancer og moderne kunsttryk fra nogle af verdens største kunstnere. En elegant og autentisk ramme, hvor man med rette kan vente en stor gourmetoplevelse. Om sommeren kan I nyde at sidde på terrassen.

Menuen skifter regelmæssigt for at udnytte de friske, sæsonbetonede råvarer og ingredienser bedst muligt, alle fra lokale producenter for at skabe farverige og velsmagende retter. For at sikre det perfekte akkompagnement til hver eneste af Chef's retter, har vores gourmetrestaurant Les Jardins des Remparts en imponerende vinkort, og deres sommelier rådgiver jer gerne om en af deres 700 vine.

Le Caveau de Gail et glimrende eksempel på en traditionel restaurant i Alsace, kaldet en winstub. Inspireret af den lange historie med winstubs i Alsace, har den en resolut sofistikeret fornemmelse. Smuk, hyggelig indretning med en dejlig stemning til at nyde de traditionelle opskrifter. Denne indbydende winstub serverer klassiske retter fra Alsace-regionen sammen med traditionelle og hjemmelavede retter, alt sammen tilberedt med største omhu. Her kan I nyde en autentisk alsacisk madoplevelse.

Galleri

Kort

Vis på kort