Hôtel Anjou, Angers, Loire

Skønt hotel i Angers ved Loirefloden

Hôtel Anjou, Angers

Angers er den helt rigtige by for alle er holder af mad og vin. Her kan I opleve nogle af Loire-dalens mest ansete vine, udforske traditionelle landsbyer gemt bort langt inde i vinmarkerne og møde regionens dedikerede vinproducenter.

Langs den 'kongelige' Loire-flod og bifloderne Thouet, Aubance og Layon vokser Loire-dalens to vigtigste druesorter Chenin og Cabernet Franc, på jord med skist og tufakalksten. Byen Anger ligger i hjertet af Loire-dalen og er perfekt til oplevelser i det skønne vinområde. Loiredalen er en del af UNESCOs Verdensarv, og lokker med et enestående levende miljø og et væld af spændende seværdigheder. 

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hôtel d'Anjou, der blev bygget i 1857 og ligger i hjertet af Angers, lokker med charmen fra den 'l'art de vivre' takket være de 53 unikke værelser, der alle er både autentisk og personligt dekorerede. De 53 værelser er komfortable, har aircondition og lydisolering. Alle værelser har telefon, tv, minibar og safe samt buksepresse, hårtørrer og gratis internet. Med en queensize-seng eller to separate senge, reflekterer Charme-værelserne regionens stilarter på deres egen måde, mens de mere rummelige og lyse Prestige-værelser er raffinerede og har king-size senge. 

Bistrot le 1515 er åben hver dag undtagen mandag frokosttid og lørdag frokosttid. Her kan I opleve et subtilt køkkener der blander smage fra forskellige lande, men også severe velsmagende lokale og sæsonbestemte retter.

Angers er også hjemstd for den berømte likør Cointreau, og i bydelen Saint-Barthélemy-d'Anjou kan I besøge destilleriet (Carré Cointreau). Her kan I tage et nærmere kig på hemmelighederne ved produktionen af ​​den verdensberømte Cointreau-likør og tage en guidet tur på destilleriet og mærker de subtile aromaer af sød og bitter appelsinskal. Turen afsluttes med en smagsprøve i baren, hvor en dygtige bartender mixer drinks.

Kort

Vis på kort