Hotel du Parc, Mulhouse, Alsace

I centrum af Mulhouse

Hotel du Parc, Mulhouse

Hôtel du Parc har en rig historisk fortid knyttet til det franske nationale bilmuseum og dets grundlæggere Schlumpf-familien. Efter en gennemgribende renovering genåbnede hotellet i marts 1988, tro mod fortidens ånd, men alligevel tilpasset moderne forventninger. Hotel du Parc er et prestigefyldt hotel med en art déco-stil, der minder om de brølende tyvere.

 

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Med minder fra de brølende tyvere

Hôtel du Parc Mulhouse 4 * har en ideel beliggenhed i centrum af Mulhouse, foran Parc Steinbach, to minutter fra togstationen og meget tæt på shoppingområdet. Det er også tæt på alle byens største turistattraktioner, såsom Kunstmuseet, Théâtre de la Sinne og det berømte bilmuseum samt mange restauranter, butikker.

Superior-værelserne er elegant indrettede i art deco-stil og giver jer mere plads og komfort i en luksuriøs atmosfære. De er udstyret med en dobbeltseng og badeværelse i hvid græsk marmor og naturligvis med alle moderne faciliteter.

Hotellets 'Charlie's Bar & Restaurant' jer velkommen i det hedonistiske og raffinerede rum. Kokken tilbyder kreativt køkken, der kombinerer tradition og modernitet og i sommersæsonen kan I nyde maden på "Le Jardin", en dejlig udendørs haveterrasse. Om aftenen vibrrer atmosfæren i Charlie's Bar til jazzens rytme. Nyd en aften i den legendariske atmosfære i Roaring Twenties.

Kort

Vis på kort