Hôtel La Licorne & Spa, Lyon la Fôret, Normandiet

Charme, historie og natur

Hôtel de la Licorn & Spa, Lyons la Fôret (Rouen)

Hotel de la Licorne ligger i hjertet en af de smukkeste landsbyer i Frankrig, Lyon La Fôret, og er en sand oase af fred. Hotellet kan dateres tilbage til 1669, og siden da har skiftende ejere holdt hotellet åbent.
Hotellet har 24 værelser, der er gennemrenoveret i moderne stil i samarbejde med det berømte dekorationshus FLAMANT. Her tilbydes superior rooms, lejlighed og suiter, hvoraf en er velegnet til gæster med handicap. 

I NUXE kan I genoplade batterierne i det 600 m² store spa med en indendørs og udendørs pool på 70 m². Her er fire behandlingsrum, hvor der gives et bredt udbud af behandlinger fra ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, scrubs til energigivende massage. Her er endvidere tyrkisk bad, sauna, boblebad og fitnessudstyr. Efter endt behandling kan I nyde livet på terrassen, der er åben, når vejret tillader det.

 

Fra 600 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Michelin oplevelser

Restauranten La Licorne Royale åbner sine døre for en gastronomisk oplevelse, der afspejler den stjerne, som Michelin har givet restauranten siden 2014. Her vil I møde et kvalitativt, velsmagende og kreativt køkken med innovative retter, der mixer sydlige smag med autentiske Normandiske produkter. 

I MICHELIN-guiden skrives - du kan være sikker på et behageligt måltid her, som du vil nyde i et intimt og charmerende interiør, der med succes blander det rustikke med det moderne.

Galleri

Kort

Vis på kort