Hôtel Les Maritonnes Parc et Vignoble, Beaujolais/Macon

Omgivet af vinmarker

Hôtel Les Maritonnes Parc et Vignoble, Romanèche-Thorins (Lyon/Beaujolais)

Hôtel Les Maritonnes Parc et Vignoble er en smukt bondegård fra det nittende århundrede, fuldstændig renoveret, hvor harmoni mellem livsstil og professionalisme skaber fortryllende rammer om jeres ophold i hjertet af Beaujolais nær Mâcon. Rundt om hotellet ligger 1,3 hektar Beaujolais-vinmarker, og i hotellets restaurant Rouge & Blanc lægger køkkenchefen stor vægt på lokale og sæsonbestemte råvarer samt regionale opskrifter. Et fantastisk område, der er værd at besøge!

Fra 560 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bourgogne gastronomi og Beaujolais-vin

Les Maritonnes Parc et Vignoble er et 3-stjernet hotel indrettet i en tidligere bondegård fra det 19. århundrede i hjertet af Beaujolais, Moulin à Vent cru, i Saône-et-Loire, 15 minutter fra Mâcon, 35 minutter fra Lyon og 50 minutter fra Beaune. 

Alle hotellets værelser tilbyder den bedste komfort med senge af høj kvalitet med aircondition, fladskærms-tv, gratis ubegrænset WiFi, minibar, hårtørrer mm. De fleste ligger på 1. sal, med der er fire værelser i stueetagen mod gården eller parken.

Hotellets restaurant "Rouge & Blanc" tilbyder retter af lokale, sæsonbestemte produkter i regionale opskrifter. Deres udendørs terrasse med udsigt over parken frister om sommeren. Restauranten har også et fint udvalg af lokale vine valgt af Fabrice Sommier, en prisvindende (Meilleur Ouvrier de France) sommelier med ansvar for den prestigefyldte Vonnas-kælder.

Køkkenteamet bruger deres ekspertise og lidenskab hver dag til at fremstille mad af fremragende kvalitet. Der anvendes udelukkende friske, lokale og sæsonbestemte produkter og man promoverer naturligvis Bourgogne gastronomi og Beaujolais-vin, herunder den berømte Moulin à Vent cru.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Alsace og det nordøstlige Frankrig

Oplevelser i Alsace og det nordøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud