Le Donjon, Étretat, Normandiet

Fantastisk udsigt

Le Donjon, Étretat (Normandiet)

Le Donjon har en virkelig fremragende beliggenhed med udsigt over Étretat og havet. En skøn ejendom med en have og to bygninger fra det 19. århundrede skønt beliggende mellem træer. "Le Donjon" er et lille anglo-normandisk slot og Villaen er en hyggelig bopæl ved havet. I slottet finder I møbler i det 19. århundrede der hylder personlighederne fra Det andet imperium og Belle Epoque. I Villaen stjæler romantikken rampelyset.

Hotellets kok tilbyder spændende retter baseret på lokale produkter og I kan slappe af i loungen og nyde den fantastiske udsigt over havet og klipperne. Om sommeren kan gæsterne nyde af terrassen og swimmingpoolen, der er åben fra maj til september.

Fra 1.035 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus i Nordmandiet

Hotel Le Donjon ligger i Étretat i Normandiet, kun to timers kørsel fra Paris. Étretat er en charmerende badeby ved Alabaster-kysten, og de lyse majestætiske klipper der er unikke i verden, er blevet fejret gennem tidene af digtere og malere, ikke mindst Claude Monét. Hotellet tager jer tilbage i tiden hvor forfinet elegance og stilfuld livsstil var helt naturligt. Le Donjon ligger i en smuk og malerisk park med udsigt over Étretat, klipperne og havet.

Hotellets syv Escape-værelser inviterer jer ind i en verden af virkelige og fiktive karakterer på en rejse gennem tiden. Værelser med deres temaer har deres egen specielle karakter, der kombinerer charme og raffinement, blød belysning og harmoniske nuancer. De rummelige Escape-værelser, hvoraf enkelte har en dejlig terrasse med udsigt over havet eller haven, er alle ikke-ryger og tilbyder al komfort med trådløst internet, safe, el-kedel, room-service m.m. Og i hotellets wellness-område kan I slappe af i et hyggeligt og indbydende miljø, hvor det også er muligt at bestille forskellige behandlinger.

Afhængigt af produkterne på markedet har kokken frie tøjler til at lade sig inspirere og til at vække jeres smagsløg, ikke mindst med nogle herlige skaldyr. På Fécamp's auktion køber kokken de bedste fisk og skaldyr direkte fra fiskerne: havtaske, pighvar, krabber, hummer, hjertemuslinger, søpindsvin, tunger mm. Og alle disse vidunderlige rigdomme fra havet giver inspiration og udtrykker kernen i Normandiets køkken.

Galleri

Kort

Vis på kort