Middelalderbyen Beaugency

Besøg middelalderbyen Beaugency

Middelalderbyen Beaugency ligger langs Loire-floden og har en rig arkitektonisk arv, herunder Château de Dunois fra det 15. århundrede, rådhuset med sin renæssancefacade, det tidligere Notre Dame-kloster med sin romanske klosterkirke samt en gammel bro over Loire-floden med udsigt til de smukke gamle huse

Besøg Ærens Hal (Salle d'Honneur) i rådhuset, der udstiller otte storslåede, broderede gobeliner fra det 17. og 18. århundrede, og Daniel Vannier-museet i Château de Dunois, dedikeret til kunsten og populære traditioner i Orléanais-området. Den middelalderlige by Beaugency ligger i Centre-Val de Loire-regionen, hvoraf en del er på UNESCOs verdensarvsliste. Det er vigtigt, at du kommer forbi byen beliggende ved bredden af Loire-floden, da stedet bliver nævnt som en af "de smukkeste omveje i Frankrig"

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort