Hotel Le Grimaldi by HappyCulture

Dette foto er fra Nice

Le Grimaldi ligger i hjertet af Nice, 500 m fra Promenade des Anglais, 550 m fra stranden, 700 m fra Place Massena og 1,3 km fra Matisse-museet.

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Elevator
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Byen Nice ligger i hjertet af Rivieraen en halv time fra Monaco og Cannes og er en perfekt blanding af tradition og modernitet. Nice er hjemsted for barokke kirker og dristige værker af Cesar, Klein og Warhol. Der er de farvede facader på Place Masséna og glasbygningerne i forretningskvarteret Arenas såvel som blomstermarkederne i Cours Saleya og berømte designeres udstillingsvinduer. Der ligger talrige restauranter, barer og indkøbsmuligheder i nærheden. Herudover er der også forbi
Indretning
Hotellet består af 2 dejlige Belle Époque-bygninger, der deler samme indre gård. Dette originale layout gør det muligt for hotellet at tilbyde ca. 50 værelser uden at give køb på den intime, varme særegenhed, som giver stedet dets charme. City-hotellet består af i alt 46 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, elevator, internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i caféen, baren og morgenmadsrestauranten.
Hotelværelse
Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af behageligheder er der herudover dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar, køleskab, mulighed for at lave te og kaffe og altan eller terrasse. Endvidere er der også regulerbare klimaanlæg og radiatorer for komfortens skyld.
Sport/underholdning
Gæsterne kan slappe af med en spa-behandling eller massage på hotellet, ligesom man også kan stå på jetski (mod betaling). Ydermere står liggestole med parasoller klar til brug på den nærliggende strand af grus (mod betaling), og der ligger en golfbane ca. 300 m væk.
Forplejning
Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en kontinental buffet.
Kreditkort
Hotellet accepterer American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort som betalingsmidler.

Bestil her