Smøg ærmerne op og lær at lave en klassisk fransk baguette på et hands-on madkursus i det centrale Paris. Opdag, hvordan croissanter laves og formes, og lær teknikker til at tilberede typiske franske brødtyper.
Nyd et hands-on madlavningskursus i centrum af Paris og lær at lave en fransk baguette, samt tilberede og forme croissanter, ved hjælp af tips fra en fransk mesterbager.
Kom bag kassen i et venligt familieejet bageri, og smøg ærmerne op inden du kaster fingrene ned i dit mel. Du får æren af at se, trin for trin, hvordan en autentisk baguette laves.
Det er alle de små detaljer, der gør forskellen. Bageren har ejet sit boulangerie i årevis, og hans far og farfar var bagere før ham. Så mange familiehemmeligheder er blevet videregivet fra generation til generation. Og de vil blive delt med dig.
Opdag teknikker til at få den sprøde gyldne skorpe med en blød og varm midte, mens du bager to typer baguette; en klassisk fransk baguette, og ”La Pariesse”, en speciel version, som bageriet er kendt for i hele Paris.
Fra
1.633 kr.
pr. person
Lokation:
Ile-de-France, Frankrig, Paris
Varighed:
2 hour
Sprog:
English, Fransk, Japansk, Spansk; Castiliansk, Tysk, Italiensk
Anmeldelser:
4.5/5 stjerner
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Kort
Galleri
Information
Højdepunkter
- Kom bag kassen i et familiedrevet bageri og lær hemmelighederne bag at lave en fransk baguette
- Få gode tips og teknikker til at skabe det sprøde gyldne ydre og bløde, varme indre
- Lær at lave og forme croissanter
- Lav en baguette, der er unik for bageriet
- Gå derfra med opskrifter på fint, fransk brød
Inkluderet
- Alle ingredienser
- Køkkenredskaber og forklæde
- Kopi af opskriften (sendt på e-mail)