Restauranten Au Goût du Jour i Angers

Leder du efter en aften med lokale smagsfornøjelser?

Hvis du skal ud at spise i den fine by Angers, så gør dig selv den tjeneste at tage på restauranten Au Goût du Jour. Det betyder noget a la ”dagens smag”., og man må sige, at der er rig mulighed for at afprøve her. Den lille restaurant byder på gedigen franske egnsretter, hyggelig betjening og selvfølgelig fin vin fra Loiredalen. Det hele endda til en overordentlig fin pris. Går din kør-selv-ferie i Loiredalen til Angers, så tag på et livligt eventyr igennem det gastronomiske univers på Au Goût du Jour.

Charmerende fransk og umådelig hyggelig

På sit bedste fransk-engelske forsøger tjeneren at præsentere dagens menu - eller måske "dagens smag" - og det er lidt af et spændende udvalg. Hønseterrine, blæksprutte og gedeost er blot nogle af de ting, der står på menutavlen, som han har taget ned fra væggen.

Den lille restaurant, Au Goût du Jour, i centrum af Angers, ser egentlig ikke ud af noget specielt ude fra gaden. Men indenfor er restauranten intim, hyggelig og har en dejligt afslappet atmosfære. Og deres gedigne franske egnsretter og det lokale vinkort gør den absolut et besøg værd.

Konceptet er simpelt; du betaler fast pris for én, to eller tre retter og sammensætter frit ud fra menukortet. Menuen er lille, men det betyder bare, at der bliver lagt så meget mere kraft og kærlighed i hver ret.

På bedste fransk manér bliver "kortet" opdateret jævnligt afhængig af, hvad der er tilgængeligt af lokale råvarer og ikke mindst efter sæson.

Ikke overraskende er vinkortet noget mere omfattende, så det er også et godt sted at nyde vine fra Loiredalens vinmarker, der ligger petanque-kast derfra. Leder du efter en hyggelig og smagsrig aften i Angers gamle bydel, så er Au Goût du Jour et godt bud.

Adresse: 14 Rue de la Roë i Angers gamle bydel


"Sørg endelig for at bede om et glas Coteaux du Layon fra vingården La Ferme Des Caudalies (ca. 30 minutters kørsel sydøst for Angers). Det er den bedste dessertvin, jeg nogensinde har smagt, og jeg brugte de næste dage på at finde vinen i butikker. Den er i sig selv en dessert og intet mindre en fænomenal"

- Maria, Rejsespecialist i Odense


Kort

Vis på kort