Chic Hotel

Dette foto er fra Athen

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel ligger i det kulturelle og forretningsprægede centrum af byen, og gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 100 m væk. Omonia metrostation tilbyder forbindelser til enhver krog i byen og vil også bringe gæsterne til Athens internationale lufthavn og Piræus havn. Hotellet ligger tæt på alle de historiske steder, herunder Akropolis (2 km) og Plaka (1,5 km), Nationalarkæologisk museum (1 km), Akropolis Nye Museum (2 km), Syntagma-pladsen og Monastir
Indretning
Dette city- og designer-hotel udgør også Athens nye boutique-hotel og ligger i en klassisk bygning fra det 19. århundrede. Det kombinerer tidens atmosfære med det 21. århundredes teknologi og består af i alt 35 værelser fordelt på 4 etager. Gæsterne på dette smukke hotel tilbydes den perfekte blanding af funktionalitet, komfort og moderne designelementer. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne desuden en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, elevator og en morgenmadsrestaurant. Ydermere vil gæsterne sætte stor pris på stedets trådløse internetadgang.
Hotelværelse
Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer, ligesom der er matterede glasdøre, cremesæbe fra Dove og shampoobeholdere på badeværelset. Herudover er værelserne udstyret med dobbeltseng, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Hertil kommer som en del af standardindretningen i alle boligenheder en minibar og regulerbare klimaanlæg. Gæsterne kan endvidere anmode om en børneseng til babyer og strygejern og strygebræt.
Forplejning
Der tilbydes morgenmad hver morgen.
Kreditkort
Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres på dette etablissement.

Bestil her