Novotel Athenes

Dette foto er fra Athen

Familievenligt 4-stjernet Athen hotel tæt på museer

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Det moderne hotel hører til i den øvre del af middelklassen og ligger i en rolig sidegade i nærheden af Nationalmuseet og Omania-Pladsen. Athens centrum med dets omfattende udbud af indkøbsmuligheder, barer og restauranter samt et spændende natteliv ligger ca. 900 m fra hotellet. Der er desuden en metrostation ca. 7 minutters gang fra hotellet.

Cityhotellet er bygget i 1988. Det har i alt 195 værelser fordelt på 7 etager, heraf 175 dobbelt- og 15 enkeltværelser samt 5 suiter. I den storslåede foyer finder gæsterne en døgnåben reception med safebokse, elevator og en vekselbørs. Herudover er der to konferencerum, en forretning og en bar i hotelbygningen. Hotellet har desuden to restauranter, Côte Jardin, som er en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og Clair de Lune, som ligger på tagterrasse med en panoramaudsigt ud over Akropolis og Lycabettus bakken. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt internetadgang. Børnene kan boltre sig på legepladsen på hotellets udendørs areal. Der er desuden mulighed for at parkere.

De rummelige værelser råder over badeværelse med hårtørrer samt en altan. Herudover er de udstyret med telefon, safeboks, minibar, satellit-/kabel-tv samt et klimaanlæg, der kan reguleres individuelt.

Afhængigt af vejret kan gæsterne benytte swimmingpoolen på hotellets tag med dertilhørende pool-/snackbar samt liggestole og parasoller.

Bestil her