Storbyferie i Amsterdam

Oplivende Amsterdam

Amsterdam byder på mange oplevelser hele året: Fra festivaler, koncerter til mange spændende museer. I Amsterdam hælder de smukke kanalhuse ud over dig, når du går på gaderne langs byens mange kanaler. De blomsterudsmykkede husbåde vugger stille side om side.

Når du rejser til Amsterdam kan du roligt lægge bykortet ned i din taske og lade tilfældighederne råde. Måske finder du pludselig din favorit café, et lille eksperimenterende galleri eller et museum, som du ellers aldrig havde tænkt dig at besøge

Hos os kan du bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i Amsterdam.

Det kan du glæde dig til i Amsterdam:

 • Tag på kanalrundfart, og se byen fra en anden vinkel
   
 • Besøg Anne Franks hus og bliv klogere på krigshistorien i Holland
   
 • Nyd et lækkert måltid mad i De Pijp-kvarteret
   
 • Plej shoppegenet i De Negen Straatjes-området

Bestil din storbyferie nu:

Søg og bestil online

Søg og bestil din storbyferie

Priseksempler på hoteller i Amsterdam de kommende måneder

• Hotelpriserne er pr. værelse for 2 personer - bemærk antal nætter kan variere
• Hotelpriserne er fra vores kunders søgninger den sidste uge

Seværdigheder

Kanalrundfart i Amsterdam
En kanalrundfart er en sjov og anderledes måde at opleve Amsterdam på - og ganske behagelig, hvis du får brug for at hvile fødderne lidt. Hvis vejret tillader det, sejler kanalbådene året rundt, så du se de mange smukke broer, kanalhuse og husbåde fra vandsiden. På din storbyferie i Amsterdam kan du også vælge en kanalrundfart om aftenen, når byens bygninger er belyst og udvalgte broer er pyntet med lysguirlander.

Anne Franks Hus
Du bør helt sikkert finde tid til et besøg i Anne Franks Hus på din rejse til Amsterdam i Holland. Museet Anne Franks Hus fortæller dig om, hvordan en familie og venner formåede at skjule sig for nazisterne. Det er en bevægende historie, der tager udgangspunkt i Anne Franks dagbog. Der bliver også draget paralleller til nutidens undertrykkelse og andre dilemmaer, hvad angår frihed og menneskeret. Er vi overhovedet blevet klogere?

Fem anderledes seværdigheder i Amsterdam

 • Gassan Diamonds. Amsterdam var tidligere en hovedby inden for diamantsliberi. Hos Gassan Diamonds ser du det ædle håndværk blive udført i praksis.
 • Hash Marihuana Hemp Museum. Skulle du ikke have lyst til at prøve den ægte vare på en af Amsterdams coffeeshops, kan du her nøjes med at blive klogere på hampplantens historie.
 • Living Tomorrow. Hvordan tager fremtidens bolig, kontor og pub sig ud? Se udstillingen i den futuristiske Living Tomorrow-bygning på din storbyferie i Amsterdam.
 • Melkweg. Måske det mest berømte kulturhus i Amsterdam.
 • Stedelijk Museum, Genåbnet museum for moderne kunst med ny interessant tilbygning som blandt Amsterdams borgere er blevet døbt "Badekarret".

Kultur

NEMO i Amsterdam
Leg dig gennem fysikkens og teknikkens verden på Amsterdams eksperimentarium, der udefra ligner det forreste af et stort synkende containerskib. Den særprægede bygning fra 1997 er tegnet af den italienske arkitekt Renzo Piano. Inden for byder eksperimentariet på tre etager med interaktive øvelser med lys, lyd, elektricitet og tyngdekraft. Holder du storbyferie i Amsterdam om sommeren kan du i øvrigt slikke sol oppe bygningens skrå tag.

Rijksmuseum og Rembrandt
Nationalmuseet i Amsterdam viser bl.a. en lang række spændende specialudstillinger af og om Hollands verdensberømte maler, Rembrandt van Rijn. På din storbyferie i Amsterdam kan du også opleve en lang række andre imponerende mesterværker fra 1600-tallet, der var Hollands og Amsterdams gyldne århundrede inden for skibsfartshandel, malerkunst og arkitektur.

Mød van Gogh på din rejse til Amsterdam
Van Gogh er endnu en verdensberømt kunstner, som du kan opleve på din rejse til Amsterdam. Både hans historie og malerier er helt fantastiske og drager mange nysgerrige til det imponerende Van Gogh Museum. Tag med på en tur gennem Van Goghs op- og nedture i hans unge liv. I malerierne kan du ofte gennemskue hans sindstilstand, der er afspejlet i hans valg af farver.

Amsterdam Historisch Museum
Når du rejser til Amsterdam finder du her et virkeligt interessant museum, der på en medlevende måde præsenterer dig for byens fascinerende historie. Indgangen til museet er en oplevelse i sig selv. Du går nærmest gennem en overdækket gade, hvor der hænger flere store malerier. Hvor mange steder ser du det?

Shopping

Shop alt fra nips til high fashion
På din storbyferie i Amsterdam kan du shoppe modetøj, sko, antikviteter og - såfremt du har råd - diamanter. Byen er også et slaraffenland for dig, der elsker gadgets og mærkelige kitsch-ting. I De ni små gader, der ligger et par minutters gang fra Damrak, finder du fx et hav af sjove specialbutikker med alt fra tandbørster og julepynt til art deco interiør og retro genbrugstøj.

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011