Feriehus, Villa Sorvillo Vietri sul Mare

Dette foto er fra Amalfi

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • TV på værelset
  • Mikroovn
  • Køkkenniche
  • Køleskab
Hotel faciliteter
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Feriehus fra antikken i herlige panoramaomgivelser i Vietri sul Mare, en perle på Amalfi-kysten der er kendt for sin keramik. Huset er helt specielt med smukke gamle buede lofter og med flisebadeværelser med vintagefliser. Det ligger på en komplet indhegnet grund, med stor terrasse møbleret med havemøbler, og med betagende udsigt over havet. 50 meter fra huset, løber en kystvej med panoramaudsigt og en lokal togbane. På grunden, helt uafhængigt af huset, ligger annekset IKA411, Casa Sorvillo, og begge boliger kan lejes sammen. Parkeringsplads i en lukket indre gård. Komfortabelt indrettet, delvist med antikviteter. Adgang til huset via en trappe. Stueetage: Indgang og udgang til en stor møbleret terrasse, stue/stor spisestue (TV) med kamin, køkken (åbent, dybfryser, opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine). Studielejlighed: To dobbeltværelser, stue med dobbelt sovesofa og vindeltrappe til hems med to enkeltsenge, badeværelse med badekar og to badeværelser med douche. Trådløst internet. Afstande: Vietri 0,3 km, Salerno 5 km, Amalfi 21 km, Pompei 25 km, Positano 40 km. Ankomst og afrejse uden for den almindelige tid skal aftales med ejeren mindst to uger før ankomst.

Antal sovepladser

Sengepladser: 8 voksne

Regler og vilkår

Nøgleudlevering: mellem kl. 16.00-20.00 på indflytningsdagen, med mindre andet fremgår af beskrivelsen til nøgleudleveringsstedet. Ved ankomst uden for dette tidsrum, bedes du kontakte og aftale dette med nøgleudleveringsstedet. Sker dette ikke, kan der opstå problemer med at få adgang til boligen den første nat. Ankomstformularen skal udfyldes med forventede ankomsttidspunkt, og sendes til nøglekontoret senest 3 uger før ankomst. Præcise informationer for nøgleudlevering fremsendes med rejsedokumenterne.

Vær opmærksom på ved ankomst efter kl. 20.00, kan nøglekontoret opkræve gebyr for sen indtjekning. Beløbets størrelse varierer afhængig af destination, men generelt i omegn af 50€.

Bestil her