Grande Albergo Roma, Piacenza

Midt i den historiske bydel 

Grande Albergo Roma, Piacenza

Midt i den historiske bydel i Piacenza, ligger det 4-stjernede Hotel Grande Albergo Roma. Hotellet ligger på en hyggelig lille gade i et charmerende autentisk italiensk kvarter. Hotellet falder naturligt ind med de omkringliggende bygninger, så du skal holde øjnene åbne efter den raffinerede sorte stentrappe.

Selvom hotellets ydre måske falder i et med omgivelserne, så skiller det indvendige sig ud fra mængden. Hotellet har med sin elegante indretning og øje for detaljer fået indrettet et luksuriøst og moderne hotel i topklasse. Det første du vil blive mødt af når du træder ind på Hotel Grande Albergo Roma, er den lyse og rummelige lobby. Lobbyen har flotte sorte stengulve med guld detaljer og en storslåede vinkeltrappe der fører op til første sal. Hotellets personale sørger for service af højeste kvalitet. Det skønne hotelpersonale er meget behjælpelige og imødekommende, så du må ikke tøve med at spørge dem hvis du har nogle spørgsmål. Alle værelser er indrettet med moderne kvalitets møbler der optimerer din komfort.

Fra 585 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse inkl. morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Panoramaudsigt over hele byen

På syvende etage finder du Grande Albergo Roma’s skjulte hemmelighed. Hotellets restaurant og bar er omringet af store gulv til loft vinduespartier der giver en unik panoramaudsigt over Piacenza. Det er en udsigt du ikke må gå glip af. Fra syvende etages højde vil du kunne sidde indendørs og hygge i de skønne omgivelser eller sidde udendørs på tagterrasse og nyde et skønt glas vin, en smagfuld middag eller en lækker cocktail.

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011