Indigo Rome St Georges Hotel, Rom

Midt i det historiske centrum

Indigo Rome St. Georges Hotel, Rom

Med Indigo Rome St. George i Via Giulia befinder I jer lige midt i det historiske centrum af Rom midt mellem gallerier, pladser, kirker og butikker.
Hotellet falder naturligt ind i bybilledet med arkitektur, originale Tavertin-marmorvægge og vægmalerier, som igen beskriver områdets historie.

Fra 947 kr.
pr. person pr. nat i Standard dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
*****
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Smukt hotel med originale Tavertin-marmorvægge og vægmalerier

Med Indigo Rome St. George i Via Giulia befinder I jer lige midt i det historiske centrum af Rom midt mellem gallerier, pladser, kirker og butikker. Hotellet falder naturligt ind i bybilledet med arkitektur, originale Tavertin-marmorvægge og vægmalerier, som igen beskriver områdets historie. Her får I moderne bekvemmeligheder.

Tagterrasse med spektakulær udsigt over byens centrum, tage og storslåede monumenter er det perfekte sted at nyde solnedgangen, uanset om det er en drink, en let frokost, en romantisk middag eller en aperitif, vil I ikke blive skuffet over oplevelsen top toppen. Hotellet har også en dejlig restaurant, I Sofa, og et lille Spa område. Og så er der kort gåafstand til steder som Piazza Navona, Peterskirken og Colosseum.

Værelserne

Hotellet tilbyder 62 elegante og moderne værelser mellem Standard, Superior, Junior Suite, Executive Suite og Family Deluxe. Hver værelsestype har sin egen karakter og udsmykning, nogle værelser er inspireret af renæssancens storhed med detaljer om Caravaggios malerier og værker fra Bramante. Andre har et af ikonerne fra de italiensk 60'erne, som f. eks. den legendariske Fiat 500. Alle værelser er i et moderne design blandet med smukke klassiske detaljer og faciliteter.

Kort

Vis på kort

Oplev Italien - skabdin egen historie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011