La Panoramica Hotel

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Concierge
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator
  • Adgang for kørestole
  • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet har en charmerende beliggenhed i Castellammare di Stabia og vender ud mod havet med en storslået udsigt fra Capri og hele vejen til Vesuv og Napolibugten. Det er det ideelle sted for en ferie fyldt med afslapning, hav og god mad, men også med udflugter ind i landet og ud over havet med de mytiske havfruer samt mulighed for at opleve moden i Positano og Sorrentos kunst og historie. Endvidere er der ca. 38 km til Napolis lufthavn.
Indretning
De øvre etager er for nylig blevet omformet for at kunne tilbyde en glimrende udsigt over Napolibugten, lige fra Vesuv til Ischia og Capri. De 30 værelser er indrettet i frisk middelhavsstil. Herudover bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter på dette charmerende strand-hotel er der også klimaanlæg, elevator og en parkeringsplads. Ydermere tilbydes mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og trådløs internetadgang mod betaling.
Hotelværelse
Værelserne er vidunderlige og tilpasset i en stil med toner af blå, der fremkalder billeder af havet og skaber en frisk og indbydende atmosfære. Disse lyse værelser er beriget med keramik fra Sorrento med blomstermotiver og står til rådighed i en standardversion med have- eller havudsigt og en overordnet version med et lille stueområde og en meget behagelig, møbleret terrasse med udsigt over havet. Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere standardmæssige faciliteter er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg og radiator.
Sport/underholdning
Gæsterne kan slappe af på solterrassen, mens der findes liggestole og parasoller på den nærliggende sandstrand (mod betaling). Copyright GIATA 2004 - 2015. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 124199
Forplejning
Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en buffet.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.

Bestil her