Palazzo Albricci Peregrini, Como

Urban luksus

Palazzo Albricci Peregrini, Como

Palazzo Albricci Peregrini, der ligger i Como's gamle bydel, omgivet af de middelalderlige mure med de imponerende tårne stammer tilbage fra det 15. århundrede. Paladset fortæller om sin imponerende historie gennem sine mange detaljer, uden glamour, med med stor klassisk elegance. Paladset blev renoveret i 2016 med udsøgte materialer, møbler og dyrebare, naturlige og lokale materialer.

Fra 495 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Urban luksus

Hotellet drives af Maximiliano og Lidia, der er henholdsvis civilingeniør og advokat sammen med deres datter Ester og søn Carlo, begge arkitektstuderende, er nysgerrige mennesker og erfarne rejsend, der ved, hvad de skal sætte i højsædet for at glæde deres gæster.

Palazzo Albricci Peregrini bar opholdsstue og charmerende gårdhave og værelserne har alle aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, el-kedel og badeværelse med douche, hårtørrer og gratis toiletartikler samt udsigt til haven. I kan vælge mellem kontinental morgenmad eller morgenbuffet.

Populære seværdigheder i nærheden af Palazzo Albricci Peregrini er bl.a. Basilica of Sant'Abbondio, Volta Temple og Aero Club Como. Den nærmeste lufthavn er Milano Malpensa, 50 km fra pensionatet, og ejendommen tilbyder lufthavnstransport mod gebyr. I kan gratis låne ckler på hotellet. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud