Palazzo Lovera, Piemonte

Elegant hotel i Piemonte

Palazzo Lovera, Cuneo, Piemonte

Hotellet er en del af et palads fra 1700-tallet, beliggende i et gågadeområde i byens historiske centrum. Der er indkørsel ved Via Savigliano med underjordisk parkering og videoovervågning. Hotellet er det eneste i Cuneo der har sin egen restaurant, hvor gæsterne i sommerperioden kan smage Piemontes specialiteter, gerne udenfor foran hotellet.

Palazzo Lovera har 40 værelser i klassisk stil, udstyret med al tænkelig komfort, og to af hotellets juniorsuiter kan indrettes til familiesuiter. Et lille fitnessområde med sauna står til gæstenes rådighed.

Fra 495 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fornem historie

Det fire-stjernede hotel Palazzo Lovera  er det eneste hotel i det historiske Cuneo der ligger i det storslåede gågadeområde i det historiske centrum. Hotellet har en fantastisk historie, der går tilbage til det 1500-tallet, da dette fornamme palads var hjemsted for Lovera di Maria greverne. I tiderns løb har her boet berømte gæster, inklusive pave Pius VII og kongen af ​​Frankrig Francesco I.

En omhyggelig restaurering har bragt bygningen tilbage til sin tidligere pragt og blev i 1998 indrettet som et firestjernet hotel, der holder fast i de gamle traditioner for gæstfrihed. Her kan gæsterne glæde sig over de store værelser, det lille fitnessområde med sauna og en restaurant IL GRILL med traditionelt irtaliensk køkken. Om sommeren kan I sidde udendørs på gågaden Via Roma og nyde bylivet omkring jer. 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud