Phi Hotel Canalgrande, Modena

Et tidligere nonnekloster 

Phi Hotel Canalgrande, Modena

Phi Hotel Canalgrande er et historisk hotel der ligger blot 5 minutters gang fra den berømte Piazza Grande, der er med på UNESCO’s World Heritage liste. Ganske centralt i Modena, gemt lidt væk fra de store veje ligger det 4-stjernede Phi Hotel Canalgrande. Hotellets historiske residens blev bygget i 1530 for at huse byens nonner. Bygningen fungerede som et kloster indtil 1700-tallet. I 1700-tallet blev bygningen indendørs bygget om til en sangsalon for sangerinden Caterina Bonafin. Selvom bygningen over flere omgange er blevet bygget om og renoveret kan du stadig se de fine detaljer omkring vinduerne, der kan dateres tilbage til 1500-tallet.

Du kan i dag nyde godt af de historiske omgivelser under dit ophold. Rundt omkring på hotellet pryder blandt andet smukke, klassiske portrætter væggene. Når du træder ind ad dørene på hotellet, vil du blive mødt at lyse og skinnede marmorgulve, stukbeklædte lofter og tårnene søjler. Hotellet er indrettet i neoklassisk stil der tager inspiration fra rokokotiden. Du kan beundre de dekorerede vægge, når du sidder i de bløde rokokosofaer, der perfekt er spredt rundt på hotellet. Hotellet gemmer på en perle. På bagsiden af hotellet ligger en stor vidunderlig terrasse samt en frodig gårdhave. Her kan du nyde den intime og hyggelige stemning med et glas vin og en lækker bid mad.

Fra 634 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse inkl. morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

La Secchia Rapita

I kælderen på hotellet er der fornyeligt åbnet en fuldkommen renoveret restaurant. La Secchia Rapita er minimalistisk og elegant indrettet. Du vil ikke kunne undgå at lægge mærke til de enormt smukke hvælvede lofter med lyse eksponerede mursten.

Restauranten byder på en sæsonbestemt menu med gode råvare af fantastisk kvalitet. Menuen er inspireret af det traditionelle italienske køkken, men yder at implementere innovative gastronomiske elementer. Menuen bygger en bro mellem det gamle og nye italienske køkken og du kan virkelig smage passionen, der ligger bag hver enkelt ret. Vinen og øllen på kortet er bevist valgt til at komplementere retterne og hæve den samlede madoplevelse. Glæd dig til at smage de spændende smagssammensætninger La Secchia Rapita byder på.

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011