Rejser til Trentino-Sydtyrol

Dolomitterne dominerer i sydtyrol

Rejs til Trentino-Sydtyrol i det nordlige Italien og oplev en fantastisk bjergverden, hvor Dolomitterne dominerer landskabet. Området er ideel til aktiv ferie på fx mountainbike eller vandring. Du kan også køre via vinvejen og prøvesmage nogle af de mange forskellige vine.

Du kan ikke undgå at blive imponeret af Dolomitterne, der står majestætisk og spejder ud over området med dybgrønne smukke dale, æbleplantager og idylliske landsbyer. Mellem de forrevne bjerge smyger vinmarkerne sig op ad bjergskråningerne, smukke slotte spejder ud over landskabet og hyggelige landsbyer dukker konstant op.

Du kan opleve Dolomitterne på nærmeste hold, hvis du er i bil og kører via ”Strada delle Dolomiti” eller Dolomitter-vejen. Det er en dramatisk og krævende køretur med det ene hårnålesving efter det andet, men du bliver belønnet med et helt fantastisk landskab og udsigt. Vejen går mellem Bozen og Cortina.

rejseformer

inspiration

Vis på kort

Aktiv ferie i Trentino-Sydtyrol - udfordringer for enhver

Med Dolomitterne i centrum har du utallige muligheder for aktiviteter i Trentino-Sydtyrol.
 

Vandring

Du har utallige vandreture  med forskellige sværhedsgrader at vælge mellem, der spænder lige fra en times tid til flere dage. Hvis du overnatter i en af de mange bjerghytter, får du den ultimative oplevelse. Nogle bjerghytter har endda en restaurant, hvor maden smager himmelsk efter en lang vandretur. Der er også decideret bjergklatring, hvis du er til mere ekstreme

Mountainbiking

Foretrækker du at køre midt i naturen, så kan du blive udfordret på en mountainbike. Find dig en rute med en passende sværhedsgrad og kør gennem den smukkeste natur med udsigt til dolomitterne langs floder og bjergdale. Du kan leje mountainbikes flere steder - også med hjælpemotor, så stigningerne bliver overkommelige for de fleste.

Cykelture

Der er utallige cykelruter via mindre veje gennem landsbyer og bjergdale. En af de hårdeste cykelruter er fra Trento til Bondone, men du kan finde alle sværhedsgrader.

kontakt