Cesar Palace Guesthouse

Dette foto er fra Rom

Prisbilligt turistklasse hotel lidt udenfor bycentrum i Rom

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Elevator

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger i området Porta Pia lige ved indgangspartiet i Roms gamle bymur. Hotellet ligger desuden ca. 5 minutters gang fra Termini hovedbanegård og ca. 10 minutters kørsel i bus fra Colosseum og alle de vigtigste turistattraktioner. Endvidere er der ca. 2 minutters gang til busstoppestedet.

Det familiedrevne city-hotel blev totalrenoveret i 2009 og består i alt af 20 værelser og suiter. Gæsterne vil få en enkel, men behagelig rejse. Hotellet ligger på 5. sal i en boligejendom. Af faciliteter på det klimatiserede etablissement er der foyer, safeboks, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue og WLAN/internetadgang. De forretningsrejsende vil værdsætte konferenceindretningerne, mens gæsterne kan prøve udbuddet i baren og morgenmadsrestauranten.

Alle værelser har:
- fjernsyn, radio
- internetadgang
- mulighed for at lave te og kaffe
- regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Hvert enkelt værelse har desuden eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Herudover tilbydes gæsterne en komfortabel dobbelt- eller kingsize seng. Desuden er der også et skrivebord og en stol på hvert værelse, ligesom værelserne bliver rengjort hver dag. Værelserne tilbyder ydermere udsigt over gaden Via Nomentana.

Bestil her