Romantik Hotel Post Weisses Rössl, Dolomitterne

Skønt hotel for foden af Dolomnitterne

Romantik Hotel Post Weisses Rössl, Welschnofen

Romantik Hotel Post Weisses Rössl ligger i Eggental i Dolomitternes magiske bjergverden. Det traditionelle hus ligger på Dolomitenstrasse i hotellets egen naturpark på 45.000 kvm, sydvendt med en meget stille og solrig panoramaudsigt nær Karersee-søen for foden af ​​Latemar og Rosengarten. I Welschnofen i hjertet af Dolomitterne kan du nyde alle de faciliteter, som en ferie i Sydtyrol har at tilbyde.

Fra 1.395 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning med panoramaudsigt over Dolomitterne

Værelserne på Romantik Hotel Post Weisses Rössl er opdelt i forskellige kategorier efter størrelse og beliggenhed, f.eks. vender nogle værelser mod nord og andre mod syd. En junior suite mod syd er på ca. 35 kvm med sydvendt altan eller terrasse, badeværelse med hårtørrer, badekåbe, safe, satellit-tv, telefon, internetforbindelse, opholdsstue og minibar.

Køkken med alt fra tyrolske specialiteter til wellnessmenu

Hotellet byder også på en fremragende restaurant, hvor Georg, husets herre, laver mad til jer personligt med af råvarer og grøntsager fra sin egen have. Her mødes tyrolske specialiteter og udsøgt middelhavskøkken, serveret med udsøgte vine fra de bedste producenter. Det er de forskellige tilbud, der gør køkkenet perfekt til ethvert behov. Der tilbydes en 501 kcal wellness-menu med dagens grøntsager samt lækre, lette forretter og hovedretter med fisk eller magert kød, foruden en salatbuffet og hjemmelavede desserter hver dag.

Den spektakulære morgenmad med friskbagt brød, hjemmelavet syltetøj, lokale oste og pålæg, frisk frugt, bjergmælkyoghurt og lækre kager giver jer styrken til en begivenhedsrig dag.

Romantik Hotel Post Weisses Rössl tilbyder også et nyt 1.500 kvm stort wellnesscenter med panoramaudsigt over Dolomitterne og udsigt over Latemar og Rosengarten. Oplev wellness i Sydtyrol fra sin smukkeste side, og nyd ren afslapning, som Romantik Hotel Post Weisses Rössl kan tilbyde det.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011