Romantik Hotel Turm, Dolomitterne

Lækkert hotel i Meran i Sydtyrol

Romantik Hotel Turm, Fiè allo Sciliar/Völs am Schern

De tykke, massive vægge og tårnhvælvinger ved foden af ​​Dolomitterne går tilbage til det 13. århundrede. Oprindeligt var bygningen ejet af Baron von Colonna, derefter blev den retsbygning og senere landsbyskro. Væggene udstråler 800 års historie og tradition, som understregen af husets design.

Karl Pramstrahler, far til værten Stephan, var kunstelsker og ktilførte tårnet omkring 2.000 oliemalerier, akvareller og litografier af forskellige kendte kunstnere, ja der hænger endda en ægte Picasso i baren.

Fra 1.395 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med skøn udsigt over Eisack-dalen

Romantik Hotel Turm byder på forskellige værelseskategorier efter størrelse og beliggenhed. Dobbeltværelse 'Birkhuhn' på mellem 35 og 40 kvm ligger dels i det historiske tårn og dels i det historiske Kraiterhaus, få meter fra hovedbygningen. Alle værelser meget lyse og individuelt møblerede med designelementer, trægulve, ingen balkon, men en smuk udsigt over Eisack-dalen, Peter Bühl eller Schlern. Og naturligvis har alle værelser alle moderne faciliteter.

I Restauranten Turm kan I nyde et specielt måltid i en speciel atmosfære, om sommeren på den unikke terrasse med en fantastisk udsigt over Dolomitterne. Køkkenchefens færdigheder er unikke, og han vil helt sikkert overbevise jer om sin filosofi, hvor kreativitet, jordnærhed og kvalitet er meget vigtige elementer. Restauranten er allerede blevet kåret til en af ​​de fem bedste hotelrestauranter i Italien. Og i den specielle vinkælder finder I bl.a. lokale og italienske vine af topkvalitet, med fokus på Sydtyrol og vingården Grottnerhof, der også er en del af Romantik Hotel Turm.

Også vingården Grottnerhof i Novale di Fiè har sine rødder tilbage til det 13. århundrede. Vingård er først nævnt i optegnelserne om den berømte digter Oswald von Wolkenstein, der døde i Merano i 1445. Siden 2007 har vingården været ejet af familien Pramstrahler.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011