Crowne Plaza Verona Fiera

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Wellness & spa
  • Sauna
Hotel faciliteter
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger i udstillingscenterkvarteret, 5 minutters kørsel fra byens centrum og kun 10 minutters gang fra Verona messeområde og er lettilgængeligt via motorvejene A4 og A22. Herudover finder man busstationen ca. 500 m fra boligen og banegården omkring 3 km væk, mens der til Padova er ca. 30 km.

Dette hotel ligger i en imponerende bygning med en enestående moderne arkitektur, og hvis designerindretning er holdt i neutrale farver og med ultramoderne faciliteter. Ydermere tilbyder denne klimatiserede finca (landejendom) sine gæster en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks og elevator såvel som en bar, en fjernsynsstue, en restaurant, diverse konferenceindretninger, internetadgang i fællesområderne og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Værelsesindretningen omfatter eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og en minibar. Som standard er der i boligenhederne også et komfur, et strygejern, et strygebræt, et regulerbart klimaanlæg, en safeboks og altan/terrasse samt mulighed for at lave te og kaffe.

Hotellet råder over et fitness-studie og hvileområde med swimmingpool og sauna.

Restaurantens køkken tilbereder retter efter moderne opskrifter og med lokale produkter. Hver morgen tilbydes der en kontinental morgenbuffet, mens aftensmaden kan nydes a la carte.

Bestil her