Rixos Premium Libertas

Dette foto er fra Dubrovnik

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator
  • Adgang for kørestole

Her skal du bo

Vis på kort

Placering: Dette hotel er beliggende i Dubrovnik. Det ligger kun 15 minutters gang fra den historiske gamle bys nordlige port og inden for 1,5 km af byens centrum med restauranterne, turistattraktionerne og butikkerne. Blot 50 m fra hotellet ligger der en strand og forbindelser med offentlige transportmidler. Til Split er der 3,6 km og til Dubrovnik internationale lufthavn er der omkring 24 km fra logiet.
Indretning: Hotellet rummer 254 værelser, klimaanlæg, moderne udstyrede værelser og suiter med mange forbrugsartikler og faciliteter. Hotellet byder gæsterne velkomne i foyeren med døgnåben reception og check-out service med en vekselbørs og en elevator. Gæsterne vil finde en frisørsalon, Xtream natklub og Golden Sun Casino på stedet samt 5 barer (en af dem tilbyder vitamin-baserede drikkevarer), 3 restauranter og en café. Ydermere er der WLAN/internetadgang, miniklub for de yngste gæster samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.
Hotelværelse: Værelserne har eget badeværelse med badekar/styrte(bruse)bad, opvarmet badeværelsesgulv og hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang i soveværelse og på badeværelse, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, minibar/minikøleskab og en safeboks. Desuden er der også vaskemaskine, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize seng, klimaanlæg og radiator, sprinklersystem, gulvtæpper og altaner.
Sport/underholdning: Hotellet har et spa-center og tilbyder en vifte af spa- og massage-behandlinger. Aktive gæster kan besøge det nærliggende sportscenter. Faciliteterne omfatter en indendørs og udendørs swimmingpool, et børnebassin, pool-/snackbar, liggestole og parasoller, boblebad, sauna, solarium, dampbad og fitness-studie. Mod betaling kan gæsterne spille tennis og bordtennis, ligesom der er et underholdningsprogram til børnene.
Forplejning: Hotellet tilbyder bed and breakfast, halvpension og fuldpension med morgenmad som buffet eller kontinental stil. Hotellet kombinerer ekstraordinær erfaring med fusionskøkken og tilbyder både fremragende service og høje kulinariske standarder. Gæsterne vil finde en række forbløffende menuer, vinkort og gammeldags drikkevarer. Mozaik er hovedspisesalen for hotellets gæster, Le Select er en fin middagsrestaurant med en a la carte menu og en række fine retter og drikkevarer, mens Mediterraneo er en restaurant beliggende på stranden, som tilbyder et middelhavskøkken.KreditkortAmerican Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres.

Bestil her